Loading...

Užite si pobyt v novootvorenom hoteli OBLU EXPERIENCE Ailafushi.!

OBLU EXPERIENCE Ailafushi 

Využite pobyty v novootvorenom hoteli OBLU EXperience Ailafushi zo známej hotelovej siete Atmosphere Hotels & Resorts.

Termíny sú dostupné na pobyt s letenkami ale aj na samostatné ubytovanie;

Ponuka všetkých termínov TU

Hotel OBLU XPERIENCE Ailafushi, ktorý sa otvoril v marci 2022, je zameraný na ponorenie sa do voľnej maldivskej atmosféry. V miestnom jazyku Dhivehi znamená "Aila" rodinu a "Fushi" ostrov. Tento rezort s 268 vilami zostáva verný svojmu názvu a prináša svieže, zážitkové prostredie, v ktorom si rodiny, priatelia, páry aj globálni nomádi môžu užiť nádherný ostrovný únik.

Zábava a pohodová rovnováha sú základom tohto tropického úteku. Hostia sa môžu zapojiť do skupinovej lekcie zumby alebo si objednať 3D filmové predstavenie vo futuristickom 15-metrovom zábavnom centre The Dome, ktoré bude k dispozícii od júla 2022. Alebo sa môžu rozhodnúť pre stretnutia s podobne zmýšľajúcimi dušami na La Promenade, ktorá ponúka vzrušujúce možnosti maloobchodného predaja a kaviarní. Na záver nádherného dňa stráveného v raji môžu hodovať pri alfresco nátierke oslavujúcej najlepšie morské plody v The Copper Pot Truck.

Fact sheet

 

 

 

Rooms & Villas 

Ocean view room - Tieto izby sú útulné a útulné útočiská, ktoré sú inteligentne navrhnuté tak, aby poskytovali čo najviac priestoru a pohodlia. Biele steny, drevené textúry a farebné vankúše vytvárajú veselú atmosféru. Posaďte sa k oknu a verande, ktorá ponúka pohodlné posedenie, a vychutnávajte si pobyt vonku.

Beach Villas - V plážových vilách, ktoré sú vzdialené len pár krokov od pláže, môžete relaxovať vo veľkom štýle. Kedykoľvek sa ponorte do lagúny alebo sa opaľujte na súkromnej vonkajšej verande a v záhrade. Interiéry sú rovnako príjemné s teplými drevenými podlahami, plyšovou posteľou, priestrannou pohovkou, elegantnými motívmi a živými textíliami.

Ocean view Family room - Tieto vily s dvoma spálňami a dvoma kúpeľňami sa nachádzajú v srdci ostrova Ailafushi. Sú vybavené moderným vybavením, inteligentným úložným priestorom, pohodlným nábytkom, moderným dekorom a rozprávkovou detskou izbou s poschodovou posteľou a hravo zariadeným prostredím, ktoré poteší deti a navodí im pocit domova.

Water Villa - Vodné vily sa rozprestierajú v oslnivej lagúne a vedie k nim drevené mólo. Každá z nich má tvar tradičnej maldivskej lode - "Dhoni"... a vytvára pocit intímneho, romantického úkrytu.

 

 

 

Nekonečný rad "nevídaných" zážitkov s 24*7 prémiovými all-inclusive výhodami a benefitmi v luxusných, pohodlných, esteticky navrhnutých a plne hygienicky vybavených vilách

Popíjajte svoj obľúbený kokteil v bare X360 a vychutnávajte si pritom ničím nerušený výhľad na dramatický a odvážny západ slnka spolu s 360-stupňovým panoramatickým výhľadom na ostrov a nekonečný Indický oceán

Doprajte si adrenalínový zážitok na celý život a objavte aktivity vodných športov, ako je šnorchlovanie, potápanie, surfovanie a mnoho ďalších.