Loading...

ALDIANA hotely s priamym odletom z Viedne leto 2024

Logo

Predstavujeme letnú ponuku siete klubov ALDIANA  s možnosťou priamych letov z Viedne na leto 2023.

ALDIANA Club Calabria****

Juh Talianska

Priamy let s Austrian Airlines 4-krát týždenne

Rezort sa nachádza priamo na kilometrovej pláži na južnom cípe Talianska, zasadený do chráneného eukalyptového lesa. Centrom je obrovský krajinný bazén s barom pri bazéne a pizzeria Pollino. V bufetoch nájdete regionálne a medzinárodné jedlá a gurmáni si prídu na svoje v špecializovanej reštaurácii Murice. Vášniví športovci majú na výber množstvo športových aktivitách, ako je napríklad stand-up paddling, plachtenie, tenis, fitnes a futbal. Wellness centrum Welldiana Club Spa ponúka oázu na relaxáciu a oddych na ploche celých 4 000 m². Malí hostia sú vítaní v klube Flosse s vlastným detským bazénom.

Cena na osobu už od 1.090 €

Kompletná ponuka termínov na leto 2024

ALDIANA Club Djerba Atlantide**** 

Tunisko

Priamy let s Nouvel Air Tunisia vždy v stredu a sobotu

Aldiana Club Djerba Atlantide sa nachádza v meste Midoun, v zálive Gabès, kde sa budete cítiť ako vo sne z arabských nocí na žiarivo bielej piesočnatej pláži s tyrkysovo modrou vodou. Africké a európske vplyvy a miestne špeciality vytvárajú výnimočnú atmosféru. Na výber je veľká ponuka vodných športov, tenis alebo plážový volejbal, fitness a kúpeľné centrum Welldiana. Môžte sa rozhodnúť, či si chcete vychutnať arabskú a medzinárodnú kuchyňu v bufetovej reštaurácii alebo v plážovej reštaurácii.

Cena na osobu už od 1.010 €

Kopletná ponuka termínov na leto 2024

ALDIANA Club Side Beach****

Turecko (novinka - otvorený od júla 2023)

Priame lety denne napríklad s leteckou spoločnosťou SUN EXPRESS

V Aldiana Club Side Beach na Tureckej riviére zažijete úplne nový klubový pocit. Priamo na pláži, štýlový dizajn, izby v teplých, zemitých farbách - mnohé z nich s vlastným vstupom do bazéna. K tomu pohodové trendy miesta na organizovanie podujatí, ako vždy obrovská ponuka športov a bazén pre každé želanie: na oddych, na zábavu, pod palmami alebo "len pre dospelých". Absolútne horúcim miestom je plážový klub: tu si môžete vychutnať uvoľnené rytmy a chladné nápoje - ak chcete, až hlboko do noci.

Cena na osobu už od 1.030€

Kompletná ponuka temínov na leto 2024 

ALDIANA Club Fuerteventura****

Fuerteventura

Aldiana Club Fuerteventura nadchne svojich hostí nielen svojou veľkolepou polohou, ale aj rozmanitou ponukou. Resort s dokonalými podmienkami na tenis, plážový volejbal, fitness, jogu, cyklistiku, lukostreľbu a mnoho ďalšieho - po celý rok. Stabilný vietor láka kitesurferov a surferi si určite nájdu dokonalú vlnu. Po náročných dňoch vám wellness centrum Welldiana Club Spa sľubuje relax pre telo aj dušu v podobe masáží a procedúr.

Cena na osobu už od  816€ (cena iba za ubytovanie s all inclusive)

* je možné kombinovať s priamym letom Austrian Airlines

Kompletná ponuka dostupných termínov


V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese. 

Tel: +421 2 707 00 707 , E- mail: info@viptravel.sk