Loading...

DOMES Resorts

 Ikonické a štýlové plážové rezorty v obľúbenom Grécku!

Značka Domes Resorts vznikla z lásky ku gréckym ostrovom. Momentálne je v portfóliu tejto značky spolu 12 rezortov nachádzajúcich sa v exkluzívnych plážových destináciách - jedenásť rezortov v Grécku a jeden v Portugalsku. So zameraním na záujmy a špecifické potreby rôznych cieľových skupín klientov, značka Domes vytvorila rôzne kategórie rezortov pričom v nich samotných ešte ponúka niekoľko zaujímavých konceptov;

  • Domes Originals  ikonické a luxusné rezorty s oceneniami, ktoré kombinujú miestnu kultúru, gastronómiu, wellness a históriu oblasti.
  • Domes Noruz dizajnové, lifestylové Adults-Only rezorty v legendárnych destináciách s bohatým nočným životom.
  • Domes Reserves sú rezorty na jedinečných miestach, ponúkajúcich únik od reality v kombinácií s kultúrnym dedičstvom a architektúrou.
  • Domes Aulus ponúka štýlové 5* plážové rezorty pre náročných klientov a milovníkov gastronómie, s revolučným Cool - Inclusive konceptom, zameraním na ekológiu a tzv. slow travel

 

 

 

Domes Resorts sú držiteľom víťazného ocenenia World Travel Awards: *** World's Leading Resort Brand 2023 ***

Objavte známe, inšpiratívne destinácie so zachovanou geografiou, kultúrnou hĺbkou a historickým šarmom, od slnkom zaliateho pobrežia a ikonickú krásu Grécka, to všetko zabalené do bohatstva a oduševnenej pohostinnosti. Či už hľadáte legendárny nočný život, rodinné dobrodružstvo alebo "vysoko-energetické" wellness pobyty, každý zážitok je transformačný, zmysluplný a celoživotný.

****

Domes of Corfu, Autograph Collection ***** na Korfu

Lesom obklopený rodinný rezort na západnom pobreží ostrova Korfu, len 25 minút od letiska, s piesočnatou plážou so zlatým pieskom, s fantastickým výhľadom na Iónske more, zrekonštruovaný a znovuotvorený v roku 2021. Stravovanie formou polpenzie/plnej penzie je možné rozšíriť o ďalšie zaujímavé služby vďaka tzv. Half Living konceptu (zahrnuté v rámci určitých kategórií izieb). Keďže sa jedná o rodinný hotel, nechýba detský klub s aktivitami pre rôzne vekové kategórie, detský bazén, ihrisko, či detský bufet. Pre dospelých je k dispozícií adults only bazén, rôzne športové aktivity a moderné SPA. Zaujímavý je určite koncept Core/Spianada - rozľahlý otvorený areál s obchodíkmi, street foodom, sučasným umením a možnosťami príjemnej prechádzky.

Kompletná ponuka termínov hotela Domes of Corfu 

 

 

 

 

 

Domes Noruz Kassandra Chalkikidi ***** 

Tento rezort prezývaný aj "A BEACH KLUB WITH ROOMS" - exkluzívny dizajnový Adults-Only hotel v očarujúcom prímorskom prostredí, nachádzajúci sa 1 hodinu cesty od medzinárodného letiska Thessaloniki, ideálnej domácej základni na objavovanie legendárnych klubov na Chalkidiki, gréckej alternatívy ku kozmopolitným miestam ako sú Mykonos a Ibiza.
Elegantné svetlé interiéry, ideálna poloha priamo na pláži, chill plážová hudba, lahodné kokteily, výborná kuchyňa, raňajky/polpenzia s možnosťou jej rozšírenia vďaka tzv. Half Living konceptu (pre určité kategórie izieb), Noruz Kassandra ponúka perfektnú rovnáhu medzi oddychom na pláži či rôznymi aktivitami počas dňa a párty životom do skorého rána.

Kompletná ponuka termínov Domes Noruz Kassandra

Víťaz World Travel Awards 2023: Europe's Leading Beach

 

 

 

 

 

Domes Aulus Zante, Autograph Collection ***** Zakynthos

Tento sofistikovaný, uvoľnený a unikátny all-inclusive 5-hviezdičkový rezort sa nachádza v malebnom zálive Laganas, v chránenej oblasti, kde hniezdi korytnačka kareta obyčajná, a ktorá je súčasťou sústavy Natura. Rezort Domes Aulūs Zante, All Inclusive, Autograph Collection ponúka priestranné izby a suity so súkromnými terasami pre rodiny aj páry, vynikajúcu gastronómiu a krásnu dlhú piesočnatú pláž.

Vďaka vynikajúcemu výberu možností stravovania v piatich úžasných reštauráciách sa grécky kulinársky odkaz dokonale spája s medzinárodnou kuchyňou. Odhaľte nové vzrušujúce koncepty, ako napríklad Cool Living Selection na exkluzívne pobyty, ekologické aktivity KiEPOS Kids a staroveké wellness rituály v ocenenom wellness centre Soma Spa.

Kompletná ponuka termínov Domes Aulus Zante 

 

 

 

 

 

Domes Aulus Elounda, Curio Collection by Hilton ***** na Kréte

Ďalší luxusný Adults Only situovaný na obľubenom ostrove Kréta, v roku 2022 zrekonštruovaný a moderný rezort, ktorý vďaka svojmu umiestneniu na krétskom svahu ponúka jedinečný 360 st. výhľad na záliv Mirabello s ostrovom Spinalonga a nádhernú krétsku krajinu. 
All inclusive s excelentnou kuchyňou s dôrazom na lokálne produkty je možné obohatiť tzv. Cool Living Club konceptom (zahrnutý pri ubytovaní v kategórií izieb SUITA), ktorý ponúka okrem vstupu na strechu s privátnym bazénom a prvotriednou reštauráciou aj iné VIP služby. Hostia si tu môžu vychutnať prvotriedny servis, priateľský personál a súkromie, napríklad v izbách s vlastným bazénom.

Kompletná ponuka termínov Domes Aulus Elounda

 

 

 

 

 


V prípade otázok nás naváhajte kontaktovať na uvedenom telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese. 

Tel: +421 2 707 00 707 / +421 2 54 64 51 54E- mail: info@viptravel.sk