Loading...

Dovolenka na Maldivách by sa dala charakterizovať ako raj na zemi

 

Tisíce malých ostrovčekov - atolov uprostred Indického oceánu, to je dovolenka Maledivy, ktorá vám vyrazí dych svojou nedotknutou prírodou, bielymi plážami a priezračným tyrkysovým morom. Leňošiť môžete s osviežujúcim drinkom v ruke, v húpacej sieti pod kokosovou palmou. Maledivy sú zaraďované k najkrajším ostrovom sveta. Patria k obľúbenému miestu pre zamilované dvojice, ľudí túžiacich po dokonalom odpočinku, ale aj milovníkov podmorského sveta. Vďaka nám môžete zavítať do tejto exotikou voňajúcej destinácie a zažijete skutočne jednu z najlepších dovoleniek.

OBLU SELECT at Sangeli Island *****

Maledivy

Len pár minút loďou z medzinárodného letiska Male si môžete vychutnať svoju vysnívanú dovolenku na pokojnom mieste obklopenom krásnymi plážami. Veľká ponuka vodných športov vás pozýva na pestrú dovolenku. 

 

Maledivy – vysnívaná dovolenka pre každého

Pri pojme Maledivy sa väčšine z nás vybavia luxusné rezorty, domčeky na vode, palmy, more. Dovolenka na tomto neskutočnom mieste však ponúka omnoho viac. Najväčší luxus zažijete, keď zostanete v turistických rezortoch - známe sú napríklad atoly Ari a Malé. Atol Ari je symbolom nepredstaviteľného luxusu, doslova dovolenka v raji. Na Ari vznikla aj prvá podmorská reštaurácia na Maledivách. Na atole Malé je aj hlavné mesto Maledív, nazývané aj ako Manhattan Indického oceánu. Nachádza sa tam niekoľko exkluzívnych rezortov a množstvo nádherne upravených piesočnatých pláží. Luxusne o Vás bude postarané aj na atole Dhaalu -ostrove duchov, Baa, Kudahuvadhoo alebo aj na Rinbudhoo či Laamu.

OZEN Life Maadhoo *****              

Sun Aqua Vilu Reef

Tento moderný rezort bol navrhnutý tak typicky maledivsky a pozýva k odpočinku s útulnou atmosférou. 

 

Dovolenka Maledivy nielen pre bohatých

Maledivy priam sršia exotikou či luxusom, preto si ich väčšina ľudí spája s nadpriemerne drahou dovolenkovou destináciou. Nemusí to byť celkom pravda. Dovolenka na Maledivách vás vyjde podobne ako bežná dovolenka v Stredomorí. V skutočnosti ale dostanete omnoho viac a získate množstvo krásnych zážitkov. Dovolenka na Maledivách vám umožní spoznať miestne ostrovy a ich obyvateľov, ich životný štýl či malé rybárske osady s tradičnými príbytkami. Toto miesto sa naozaj oplatí navštíviť, nielen pre jeho krásu, ale aj pre zmenu pohľadu na svet.

Hotel Vakarufalhi Island Resort ****  

Vakarufalhi Island Resort

Malý ostrov známy ako "Vakaru" je ideálnou základňou kvôli svojej polohe v južnom atole Ari pre tých, ktorí chcú preskúmať pestrý podmorský svet.

 

Fascinujúci podmorský svet

Raj pre potápačov je na Maledivách vďaka priezračne čistej morskej vode. Rozmanitosť a farebnosť morského sveta vás očarí na prvý pohľad. To čo sa nachádza pod vodnou hladinou Maledív je skutočne kúzelné...veľké množstvo nádherných koralov či pestrofarebných rýb. Na to, aby ste mohli pozorovať tento úžasný podmorský svet, nemusíte byť žiadnym profesionálom. Úplne vám postačia potápačské okuliare s trubicou a vodný svet máte na dosah. Samozrejme, že v prípade záujmu sú k dispozícii služby kvalifikovaných učiteľov potápania, ktorí vám ukážu tie najzaujímavejšie potápačské lokality a koralové útesy.

Anantara Veli Maldives Resort & Spa *****   

Anantara Veli Resort & Spa

Na okraji rozsiahlej lagúny ponúka ostrov hravý ľahký prístup k moru. Exkluzívna poloha bungalovov na nábreží ponúka jedinečný zážitok z Maledív. Súčasný tropický dizajn poskytuje pohodlie v sofistikovanej atmosfére. 

 

Dovolenka kedykoľvek počas roka

Maledivy sú najviac navštevované v období od novembra do apríla. Celoročne sa tam teplota vzduchu pohybuje medzi 27 až 31 stupňov a teplota vody cca 29 stupňov.

 

Dovolenka na Maldivách by sa dala charakterizovať ako raj na zemi. Vo vzduchu cítiť more a všade navôkol je prenádherná scenéria.

Chcete zažiť luxusnú dovolenku snov za prijateľné ceny aj Vy?  Cestujte s viptravel.sk