Loading...

Joy Island Maldives

V srdci Indického oceánu žiari nová hviezda!


V septembri sa konala pestrofarebná párty na oslavu otvorenia Joy Island Maldives, nového prírastku do kolekcie Cocoon Collection, ktorého cieľom je byť dokonalým miestom na vnímanie dobrých vibrácií, kúskom raja pre najzábavnejšiu a najregenerujúcejšiu dovolenku na Maldivách.

Umiestnený na severnom Atolle je domovom nádherných pláží, neuveriteľných koralových útesov a úchvatných scenérií. Tento nádherný ostrov v tvare motýľa, vzdialený len 40 minút rýchloloďou od medzinárodného letiska Velana, je obklopený rozľahlým bielym pieskom a tyrkysovou lagúnou. 

Moderný dizajn odráža farby prírody zladené s autentickými maldivskými vplyvmi. Radosť predstavuje potešenie, ktoré si tu môžete užiť, či už ide o romantickú dovolenku, aktívnu rodinnú dovolenku alebo potápačov hľadajúcich podmorské dobrodružstvá. 

Kompletnú ponuku termínov hotela Joy Island nájdete tu.

 

 

 

 

 

Rezort ponúka 151 víl na pláži a v lagúne s možnosťou výberu výhľadu na východ alebo západ slnka a s typickými maldivskými otvorenými kúpeľňami pod holým nebom.  
 
Najočakávanejšie stolovanie v hlavnej reštaurácii The Market má za cieľ nadchnúť vás prehliadkou svetových chutí s rôznymi dennými témami "pouličného" jedla, zatiaľ čo najznámejšie talianske jedlá sa podávajú v reštaurácii Il Basilico. Osviežujúce kokteily môžete očakávať vo farebnom prostredí reštaurácie Rainbow a chutné tapas a paella lákajú hostí na pláži Palm Beach na špičke ostrova, ktorá je ideálnym miestom pre úžasne zážitky kuchyne pod hviezdami. 

Ak chcete preskúmať morský život Maldív, hotel ponúka rôzne vodné športové aktivity, ako je potápanie a šnorchlovanie. Môžete sa prechádzať po nedotknutých plážach a cítiť jemný piesok pod prstami alebo sa ponoriť do krištáľovo čistej vody.

 

 

 

 

 

Okrem dokonalého prírodného prostredia ponúka ostrov JOY širokú škálu športov a zábavy vrátane tenisových a padelových kurtov, ako aj modernej, plne vybavenej posilňovne. Pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť, sú určené rafinované kúpele Dream Spa, ktoré ponúkajú najmodernejšie wellness procedúry v prostredí maldivskej prírody.

Rezervujte si pobyt a pripravte sa na nádhernú cestu autentickými chuťami Cocoon Maldives! 

 


V prípade otázok nás naváhajte kontaktovať na uvedenom telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese. 

Tel: +421 2 707 00 707 , E- mail: info@viptravel.sk