Loading...

Kempinski Hotel Adriatic ***** Istria

 

Kempinski Hotel Adriatic ***** Istria 
 
Adriatic Resort patiaci do siete Kempinski je skvelým miestom na dovolenku, nachádzajúci sa neďaleko Umagu ( len cca. 6 hodín autom z Bratislavy) s nádherným výhľadom na more a slovinský Piran. Postará sa o Vás profesionálny tím pripravený urobiť z dovolenky skvelý oddych! 
 
Tento odľahlý raj obklopený malebnými olivovými hájmi a vinicami má úchvatný výhľad na Jadranské more a ponúka najvyššie pohodlie a súkromie. Nechajte každodenný svet za sebou a vydajte sa na bezstarostnú cestu nekonečného relaxu a radosti.
 
Luxusné ubytovanie ponúka 186 izieb a apartmánov s priestrannými balkónmi alebo terasami. Preskúmajte a vychutnajte si naše jedinečné zariadenia a služby - odľahlú súkromnú pláž, relaxačné kúpele s rozlohou 3 000 m², miesta udalostí a konferenčné priestory, ako aj inovatívnu kuchyňu a nezabudnuteľné kulinárske zážitky v dvoch najlepších reštauráciách. Zahrajte si golf na ihrisku Golf Adriatic na prvom 18-jamkovom majstrovskom golfovom ihrisku na Istrii.
 
Ponuky termínov nájdete tu
 
 
 

 

Kempinski Palace Portorož ***** 

Predstavte si hotel na slovinskej Istrii s nezabudnuteľnými západmi slnka nad Jadranským morom. Vychutnajte si pobyt v jednej z luxusných izieb a apartmánov, obklopení jedinečným amalgámom moderného dizajnu v kombinácii s nadčasovým klasickým dekorom.
Zažijete nezabudnuteľnú úroveň luxusných služieb a ochutnajte miestne špeciality v jednej z pozoruhodných reštaurácií a barov v hoteloch. Predstavte si, že môžete relaxovať pri bazéne a dopriať si veľkolepé procedúry v kúpeľoch Rose SPA.

Kempinski Palace Portorož sa nachádza v čarovnej oblasti Istrie, ktorá láka mnohých návštevníkov rôznymi aktivitami, ako je jachting, plachtenie, potápanie, cyklistika a golf, ako aj prehliadkou pamätihodností a gurmánskych zážitkov s olivovým olejom, degustáciami vín a lovom hľuzoviek. 

 

Ponuku termínov nájdete tu