Loading...

KOMANDOO ISLAND RESORT & SPA 4.5*

Komandoo Island Resort & Spa 4.5*

Komandoo spája krásu Maldív s pôvabom malého letoviska a je ako stvorené pre romantiku. Ocenená pozornosť a množstvo voľnočasových aktivít sú zárukou pohodového oddychu, ktorý je ideálny na medové týždne, pokojný romantický útek alebo výlet s priateľmi. Čaká tu na vás čistý a jednoduchý raj.

Maldivy sú synonymom pre medové týždne a nezabudnuteľnú dovolenku a sú obľúbenou destináciou pre oddych dospelých. Slávny koncept Maldív "jeden ostrov, jedno letovisko" je jedným z mnohých dôvodov, prečo si ľudia vyberajú toto súostrovie ako dovolenkovú destináciu.

Komandoo sa nachádza v atole Lhaviyani, 40 minút jazdy hydroplánom z medzinárodného letiska Velana v Male.

Kompletná ponuka termínov

 


Romantická dovolenka na Maldivách je splneným snom - pokojná pohoda Komandoo s inšpirujúcim okolím splní aj tie najvyššie očakávania. Keď práve neodpočívate v krištáľovo čistých lagúnach a neprechádzate sa po jemnom bielom piesku, Komandoo ponúka vynikajúcu zbierku zážitkov, ktoré umocnia váš pobyt v raji. Od potápania a spa procedúr až po kultúrne výlety a vodné športy - každý si tu nájde niečo pre seba.

DUNYIE SPA

Filozofia kúpeľov Duniye Spa sa riadi prirodzeným prístupom k starostlivosti o telo a pokožku, étosom naplneným starovekými kozmetickými terapiami. Thajskí, indickí a balijskí terapeuti sú profesionálne vyškolení na poskytovanie liečebných procedúr od srdca. Existuje mnoho ciest k wellness a kúpele Duniye Spa ponúkajú vynikajúcu škálu procedúr, ktorými môžete začať svoju cestu na Maldivách.

Kombinácia značkových procedúr, masážnych techník z celého sveta, hýčkajúcich párových terapií a organických kozmetických produktov zaručuje, že si tu každý nájde niečo pre seba.

Navštívte webovú stránku Spa Duniye

****

Fantastické možnosti šnorchlovania priamo na Vašom prahu - manty, korytnačky a neuveriteľný domáci útes čakajú na objavenie. K dispozícii je inštruktáž pre začiatočníkov, ako aj výlety pre dokonalý zážitok zo šnorchlovania.

Komandoo Island Resort & Spa takisto ponúka tie najlepšie možnosti potápania na Maldivách s prístupom k nespočetným útesom, nádherným chráneným útesom plným života a farieb, ako aj prístup k veľkému množstvu oblastí pre tých, ktorí počas svojho pobytu hľadajú väčšie ryby.

 

 

 

Beach Villas

Klasický maldivský šarm a inšpiratívny pokoj. 

Plážové vily Komandoo s rozhlohou 55m2 sú priestranné drevené vilky diskrétne umiestnené pozdĺž pobrežia. Každá vila má drevenú verandu, kde si môžete vychutnať šumenie oceánu a nádherný výhľad. Tieto klasické maldivské vily poskytujú harmonický priestor počas vášho pobytu v Komandoo.

VYBAVENIE ZAHŔŇA: bezplatné wifi, posteľ s baldachýnom, individuálnu klimatizáciu, stropný ventilátor, mini bar, trezor, telefón, slnečný lounge, TV s plochou obrazovkou, soundbar bluetooth, zariadenie na prípravu kávy a čaju, plážové uteráky k dispozícii.

Jacuzzi Beach Villas

Luxusné a zároveň tradičné plážové vily Komandoo s vírivkou sú ideálnym miestom na romantický oddych. Vychutnajte si vlastnú súkromnú terasu s výhľadom na krásnu modrú lagúnu Komandoo.
Romantické vily Jacuzzi Beach majú rozlohu 71m2 a nachádzajú sa len pár krokov od lagúny. Elegantné vily lemujú krásnu bielu prašnú pláž, ktorá obklopuje tropický ostrov. Blízkosť pláže a vlastnosti izby z nej robia ideálne romantické útočisko, ideálne na svadobnú cestu na Maldivách.

Vychutnajte si priestrannú kúpeľňu s vonkajšou terasou a súkromnou vírivkou a zažite skutočný relax na Maldivách.

 

 

 

Jacuzzi Water Villa 

Nesporným víťazom pre novomanželské páry sú vodné vily Komandoo s vírivkou, ktoré sú postavené na koloch nad lagúnou a poskytujú nádherný výhľad na Indický oceán. Odpočiňte si pohľadom na šumiace more pri popíjaní pohára šampanského a vychutnajte si radosť z blahodarnej lagúny na dosah ruky.
Najžiadanejšie vily zaručujú luxusnú a romantickú atmosféru vášho pobytu v raji.

Veľká, čiastočne zastrešená drevená terasa so schodiskom vedúcim k oceánu vám poskytne súkromný kúsok utópie. Pokoj lagúny je dokonalým útočiskom a robí z týchto víl jasnú voľbu pre vaše medové týždne alebo romantický pobyt s vašou polovičkou. Vychutnajte si príjemný kúpeľ vo vlastnej vírivke, kúpeľnej vani a zároveň sa pozerajte na horizont, kde sa azúrové vody stretávajú so zafírovo sfarbenou oblohou. 

Ocean Jacuzzi Water Villa 

Vodné vily Komandoo Ocean Jacuzzi sú postavené na koloch nad lagúnou a poskytujú nádherný výhľad na Indický oceán pri východe slnka. Odpočiňte si pohľadom na šumiace more pri popíjaní pohára šampanského.
Vodné vily Ocean Jacuzzi s rozlohou 88m2, sú zárukou luxusnej a romantickej atmosféry vášho pobytu v raji. 

VYBAVENIE JACUZZI WATER VILLA ZAHŔŇA: súkromnú vírivku s výhľadom na oceán, bezplatné wifi, posteľ s baldachýnom, individuálnu klimatizáciu, stropný ventilátor, mini bar, trezor, telefón, slnečný lounge, TV s plochou obrazovkou, DVD prehrávač, soundbar bluetooth, zariadenie na prípravu kávy a čaju, espresso kávovar, plážové uteráky, kimonos.

 

 

 

 

 

Wine & dine štýl, ktorý sa hodí na každú príležitosť

Či už ide o romantickú večeru vo dvojici pod hviezdnou prikrývkou, prepychový bufet alebo jemnú večeru, Komandoo ponúka vynikajúce možnosti stravovania pre všetky príležitosti, dokonca aj možnosť stolovať pod morom v našom susednom sesterskom rezorte Hurawalhi Maldives. Stravovanie v Komandoo dopĺňa výber barov, v ktorých si môžete vychutnať obľúbený nápoj.
A-la-carte reštaurácia AQUA v hoteli Komandoo je jednoducho veľkolepá. Hostia si môžu vychutnať neuveriteľné jedlá obklopení prírodnými krásami Maldív, ktoré sa nachádzajú na koloch nad lagúnou.

Takisto ako hostia Komandoo máte jedinečnú príležitosť stolovať pod hladinou oceánu! Podmorská reštaurácia 5.8 Undersea Restaurant sa nachádza 5,8 metra pod hladinou Hurawalhi Maldives, len pár minút od Komandoo.
Výnimočné jedlá z celého sveta môžete ochutnať v reštaurácii FALHU formou bufetu na šiestich cooking show staniciach a vychutnajte si niektoré vychádzajúce hviezdy zo sveta vína.
Private dinner - večera pri sviečkach pod hviezdnou oblohou len pre dvoch, šťavnatá večera na pláži pri grile alebo stolovanie v pohodlí vašej vily - romantické stolovanie je špecialitou Komandoo.

  ****

V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese. 

Tel: +421 2 707 00 707 , E- mail: info@viptravel.sk