Loading...

Peace Laguna Resort & Spa

Peace Laguna Resort & Spa 4*

Rezort sa nachádza uprostred známej turistickej oblasti Aonang a ponúka malebný výhľad na známu skalu s rovnomenným názvom, pokojnú lagúnu, ktorá obklopuje rezort a krátku prechádzku na obľúbenú pláž Aonang. Jedinečné samostatné domčeky usadené v bohatej záhrade ponúkajú pohodlie a pravý thajský zážitok.

Harmónia prírody a Peace Laguna Resort – zmes sviežej tropickej prírody a moderného luxusného bývania. Vedľa azúrového mora a žulových skál vyčnievajúcich okolo celého rezortu tak zažijete exotickú a nezabudnuteľnú dovolenku.

***

Peace Laguna Resort & Spa ponúka dokopy 149 izieb a víl, ktoré sú zariadené v thajskom modernom štýle od drevených podláh z tíkového dreva až po prírodné tkaniny a detailné doplnky. Základné ubytovanie je v izbách Standard a Superior nachádzajúcich sa v hlavnej budove, ďalej Superior Cottage samostatné Deluxe bungalovy až po Private Cottage.

Využite svoj pobyt v rezorte v meste Ao Nang, kde si vďaka množstvu zariadení a služieb môžete vytvoriť dovolenku podľa svojich predstáv – čakajú na Vás 2 reštaurácie s thajskou i medzinárodnou kuchyňou, Maya Spa, fitness centrum, konferenčná miestnosť, knižnica, wi-fi pripojenie na izbách a aj v celom areáli rezortu, room service, čistiareň, detský klub a takisto babysitting.

Počas tropického slnečného dňa nie je nič lepšie ako osviežiť sa v bazéne. V rezorte Peace Laguna Resort & Spa si môžete vybrať z troch krásnych vonkajších bazénov, z ktorých každý má slnečnú terasu, uteráky k dispozícii a nádherný výhľad na skalu.

Ponuka pobytov v Peace Laguna Resort & Spa

 

 

 

ŠTANDARDNÁ IZBA

Priestranná izba Standard s rozlohou 36 m², plná prirodzeného svetla a elegantného nábytku je ideálna na oddych. Každá izba ponúka súkromný balkón s výhľadom na záhradu, kde sa môžete nechať unášať teplým tropickým vánkom. Izba v ktorej si môžete skutočne oddýchnuť a užiť si dovolenku v krásnom prostredí Krabi.

SUPERIOR IZBA

V tejto priestrannej izbe s rozlohou 50-55 m² v elegantnom rezorte môžete leňošiť na pohodlnej posteli alebo pohovke a zároveň sledovať zábavu na televízore. Oddychovať môžete na zariadenom balkóne s výhľadom do záhrady.

Vybavenie izieb:

Súkromný balkón s posedením, samostatná klimatizácia, vaňa a sprcha, TV so satelitnými kanálmi, Minibar, balená voda, vybavenie na prípravu kávy/čaju, telefón, trezor, Wi-Fi

 

 

 

SUPERIOR COTTAGE

Očarujúce vilky Superior v plážovom rezorte sú schované v záhradách vedľa bazéna a ponúkajú kúpanie len pár krokov od vás. Či už sa schladíte v bazéne alebo sa budete pozerať zo svojej súkromnej verandy, nádherné vápencové hory a zelené záhrady všade naokolo uvoľnia vašu náladu. Vo vnútri týchto domčekov s rozlohou 60 m² na vás čaká romantika s veľmi priestranným interiérom, sprchou v balijskom štýle a kruhovou vaňou pre dvoch.

DELUXE COTTAGE

Tieto vilky pri bazéne dodajú vášmu pobytu ten správny šmrnc. Rozmiestnením a veľkosťou sú porovnateľné s chatkami Superior, avšak nachádzajú sa na hornom poschodí a tým pádom Vám ponúkajú väčšie súkromie. Ďalšími výhodami sú napríklad kávovar Nespresso a vaňu s vírivkou.

 

 

 

PRIVATE COTTAGE

Odíďte od sveta a buďte v pokoji s prírodou v týchto súkromných chatách, ktoré sú zoskupené okolo nádhernej zrkadliacej sa lagúny. Je to nebeský kút zeme na omladenie, načerpanie nových síl a romantiku s nádherným výhľadom na vápencové útesy a sviežu zeleň na upokojenie duše. Oddýchnite si so svojou milovanou polovičkou vo veľkom štýle v našom rezorte pre medové týždne v Ao Nangu s luxusným vybavením na dosah ruky vrátane vírivky, exotickej vonkajšej sprchy, mäkkých županov a kávovaru s kapsulami.

Vybavenie:
Veranda s lehátkami a stolíkom, king size posteľ, pohodlné kreslo, denná posteľ, samostatná klimatizácia, vaňa s vírivkou, vonkajšia sprcha v balijskom štýle, župany a papuče, plážová taška s uterákmi, TV so satelitnými kanálmi, minibar, balená voda, zariadenie na prípravu kávy/čaju, kávovar na kávové kapsule Nespresso, telefón, CD/DVD prehrávač, trezor, Wi-Fi

 

 

 

Napriek tomu, že sa cítite ako ďaleko od sveta, z plážového rezortu Ao Nang je to len kúsok do centra mesta s množstvom obchodov a reštaurácií. Ak máte chuť na dobrodružnejšie výpravy, vydajte sa loďou na prieskum nádherných tropických ostrovov, koralových útesov a zátok v Andamanskom mori. 

Páry aj rodiny sa budú cítiť ako doma v pokojnej atmosfére priestranných izieb alebo sa môžete rozhodnúť pre extra odstup v súkromných chatkách s výhľadom na pokojnú lagúnu ktorá obklopuje celý rezort. Vedľa vysokých vápencových útesov a len 200 metrov od hlavnej pláže Ao Nang je ideálnym miestom na spoznávanie krás Krabi ktoré sú všade okolo vás.


V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese. 

Tel: +421 2 707 00 707 , E- mail: info@viptravel.sk