Loading...

Pimalai Resort & Spa

Pimalai Resort & Spa 5*

Luxusný a elegantný resort s výhľadom na Andamanské more ponúka 900 metrov pobrežia a 100 akrov zeleného raja. Izby v hoteli Pimalai sú zasadené do bujného tropického lesa a ponúkajú súkromný balkón s výhľadom na nádherné okolie. Izby sú zdobené bohatými thajskými tkaninami a ratanovými závesmi, sú klimatizované a majú podlahu z lešteného teakového dreva. K vybaveniu patrí aj vysokorýchlostné pripojenie na internet a DVD prehrávač. 

Hotel takisto poskytuje bezplatný spiatočný transfer z letiska Krabi do hotela.

Kompletná ponuka termínov

 

 

 

Rezort Pimalai and Spa ponúka niekoľko možností trávenia voľného času. Hostia môžu leňošiť pri "infinity" bazéne a vychutnávaťsi pritom morský vánok a chladivý nápoj alebo si zahrať tenis na dostupných kurtoch. K dispozícii je aj plne vybavené fitnescentrum, požičovňa byciklov na ktorých môžete spoznávať okolie ostrova, knižnica, ako aj plážové aktivity - napríklad padlleboard, windsurfing, plážový volejbal, atď.

Hotelový hostia si počas pobytu môžu vychutnať autentickú thajskú kuchyňu v reštaurácii Spice 'N Rice alebo veľký výber čerstvých morských plodov pripravených v Rak Talay, modernej reštaurácii a bare na pobreží. Ďalšou reštauráciou ktorú musíte navštíviť je Seven Seas, charakteristickú reštauráciu, ktorá sa nachádza približne 60 metrov nad morom a ponúka nádherný výhľad na záliv a Andamanské more.
Nachádza sa tu aj bar, odkiaľ si môžete vychutnať úchvatný výhľad a zároveň si vychutnať fľašu skvelého vína vybraného z našej dobre zásobenej vínnej pivnice. 

****

Izby a suity (všetky izby a suity sa nachádzajú v časti beachside)


Deluxe room / Bayfront Deluxe room 

Izba Deluxe s rozlohou 48m2 ponúka výhľad na krásnu záhradu, veľkú kúpeľňu s vaňou a samostatným sprchovacím kútom. Pokojnú krajinu ostrova Koh Lanta si môžete vychutnávaťzo svojho súkromného balkóna obklopení sviežou zeleňou a nekonečným oceánom.

Krok od ohromujúcej krásy prírody a pokojného ticha oceánu. Izby Bayfront Deluxe s výhľadom na záliv vám ponúkajú skutočne prírodný životný priestor s rozlohou 70m2. Veľká vonkajšia veranda vám poskytne skvelý výhľad na záliv a Andamanské more.

 

 

 

Pavilion Suite garden view - One bedroom / Two bedroom

Každá Pavilion suita s výhľadom do záhrady je obklopená sviežou tropickou vegetáciou a vzdialená len pár krokov od pláže a ponúka plne vybavené, priestranné ubytovanie s elegantným zariadením. 1- spáľnová suita má rozlohu 110ma 2 - spáľnová suita s rozlohou 160m2, obidva typy sú k dispozícii aj ako Beachside.

 

 

 

Hillside Ocean view private pool Villa 

Doprajte si súkromnú luxusnú vilu a spoznajte charakteristické vily Pimalai, ktoré stoja uprostred tropickej džungle. Nachádzajú sa vo výške 60 - 80 metrov nad morom a hostia si môžu vychutnávať ohromujúci výhľad na oceán počas kúpania v súkromnom bazéne.

 

 

 

Hotelové Pimalai Spa, ktoré získali ocenenie World Luxury Spa Award a boli zaradené do kolekcie Conde Nast Johansens Luxury Spa Collection, ponúkajú kombináciu tradičných a moderných techník, ktoré omladia vaše telo, myseľ aj dušu.

Hotel Pimalai, ocenený ako 1% najlepší hotel na svete podľa Trip Advisor (Best of the Best od 2015 do 2022) a Top 15 najlepších hotelov v Thajsku podľa Conde Nast Traveler 2022 Readers' Choice Awards, je tiež súčasťou Small Luxury Hotels of the World (SLH) Considerate Collection, exkluzívneho spoločenstva spoločensky zodpovedných a ekologicky uvedomelých päťhviezdičkových hotelov.

  ****

V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na uvedenom telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese. 

Tel: +421 2 707 00 707 , E- mail: info@viptravel.sk