Loading...

Sandals Resorts Jamajka

***

Zvlnené hory, divoké rieky, očarujúce vodopády a nádherné pláže lemované palmami. Farebná obloha, autentická reggae hudba a chutné jedlá. Preskúmajte ostrov z pohodlia svojho obľúbeného all inclusive rezortu na Jamajke a nemusíte sa o nič starať. Jedlo, nápoje, vodné športy a prvotriedna zábava sú zahrnuté v cene a vždy bez obmedzenia. Hotelový personál je pripravený vás privítať v tomto karibskom raji s úsmevom, vďaka ktorému sa budete cítiť ako doma.

 

Sandals Dunn´s River 5* Ocho Rios

Najikonickejší rezort v srdci Ocho Rios.

 Neobmedzené jedlá a nápoje v rámci All inclusive 12 prvotriednych reštaurácií  9 barov s neobmedzeným množstvom prémiového alkoholu Skypool a Swim-up Suites ● Možnosť využívania všetkých službieb v neďalekom Sandals Ochi ● Potápanie s certifikátom PADI®  Neobmedzené vodné športy Denná a nočná zábava a live shows  Najmodernejšie fitnes centrum ● Kúpele Red Lane® ● 18-jamkové ihrisko v Upton Estate Golf & Country Club ● 

Na severnom pobreží Jamajky známom pre svoju nedotknutú pláž a blízku vzdialenosť od veľkolepého prírodného zázraku Jamajky... Teraz úplne prepracovaný rezort Sandals Dunn's River v Ocho Rios sa vracia do rodiny Sandals. 

 

 

 

 

 

Príroda a luxus idú ruka v ruke. Moderný dizajn inšpirovaný fenoménom rieky Dunn's River, ktorá tvorí kulisu dažďového pralesa na tomto pokojnom mieste, povýšili tieto ubytovacie zariadenia na novú úroveň, pričom pôvodné prvky Jamajky sú prítomné v každom detaile v celom rezorte.

Travertine Luxury Room 

Tieto izby sa nachádzajú v hlavnej budove "Travertine" s výhľadom na krásnu záhradu hotela Dunn´s River. Interiér je vybavený rafinovaným nábytkom a ponúka posteľ veľkosti king-size, Smart TV, pohodlné rozkladacie kreslo, ako aj kompletne vybavenú kúpeľnu so sprchovacím kútom. Pre vaše pohodlie sú súčasťou izby aj odrodové vína Robert Mondavi a chladnička zásobená balenou vodou, džúsom, limonádou, miestnym pivom a skvelým jamajským rumom.

 

 

 

 

 

Mammee Bay Club Level Room Balcony

Táto luxusná izba sa nachádza v budove Mammee Bay a má súkromný balkón s výhľadom na bujnú domácu flóru. Pozoruhodný interiér pozostáva z postele veľkosti king-size a HD Smart TV. Priestor na posedenie ideálny na relaxáciu. Luxusná kúpeľňa je vybavená toaletným stolom s dvoma umývadlami a sprchovacím kútom. Luxusný pobyt dopĺňajú služby komorníka Club Sandals, ktoré zahŕňajú súkromný check-in, celodenné stravovanie v izbe a exkluzívny prístup do salónika Club Sandals Lounge.

* dostupné aj s Oceanview Club Level Room a Oversized Club Level Junior Suite

Travertine Beachfront Club Level Room Balcony w/ Soaking Tub

Izba s výhľadom na oceán sa nachádza v hlavnej budove Travertine. Obdivujte nádherný výhľad z balkóna s vonkajšou vaňou Tranquility Soaking Tub pre dvoch a pohodlným sedením. Interiér je moderný a priestranný a ponúka posteľ veľkosti king-size, plne zásobený minibar, HD Smart TV a rozkladacie kreslo. Kúpeľňa ponúka priestranný sprchovací kút, dvojité umývadlo s toaletným a kozmetickým stolíkom. Keďže ide o exkluzívnu izbu Club Sandals, je vám k dispozícii špeciálny recepčný, ktorý vybaví všetky špeciálne požiadavky a rezervácie.

*** 

Sandals Montego Bay 4.5* Montego Bay

● Neobmedzené množstvo jedla a nápojov ● 12 reštaurácií svetovej triedy ● 6 barov s neobmedzeným množstvom prémiového alkoholu  Swim-up izby Možnosť využívať služby v neďalekom Sandals resorte ● Dlhá súkromna pláž s bielym pieskom ● Neobmedzené množstvo motorizovaných vodných športov v rámci All inclusive ● certifikované potápanie PADI®  ● Red Lane® Spa

Vôbec prvý All-inclusive rezort zo siete Sandals Montego Bay teraz ponúka ešte viac možností, ako si užívať luxus a zároveň sa oddávať romantike a zábave na jamajskom pobreží. Moderná hotelová vstupná hala a hlavný bar pod holým nebom s nádherným výhľadom na more. Tento prepracovaný all-inclusive hotel v Montego Bay ponúka nové apartmány Butler Suites s možnosťou kúpania na pláži, ktoré sú zárukou bezkonkurenčných inovácií v oblasti ubytovania.

Objavte ešte viac vďaka Latitudes Overwater Bar, Over-the-Water Chapel a trom novým gurmánskym reštauráciám, v ktorých si môžete vybrať z celkovo 12 prvotriednych stravovacích zariadení. Prvý hotel Sandals, leží na pobreží najväčšej exkluzívnej pláže s bielym pieskom na Jamajke a ponúka nespočetné množstvo spôsobov zábavy od motorizovaných vodných športov, relax na pláži až po večeru pod holým nebom, bar na pláži a posedenie pri ohni pod hviezdami - všetko v cene. 

Jedinou nevýhodou je, že sa nachádza pomerne blízko medzinárodného letiska Sangster, takže vidíte a počujete lietadlá. Pre niekoho to však nie je žiadny veľký problém a našťastie letová prevádzka letiska nie je veľmi hustá a lety sú iba počas dňa s prvým letom približne okolo ôsmej a posledným o šiestej večer.

Ponuku termínov hotela Sandals Montego Bay nájdete tu.

 

 

 

 

 

Caribbean Deluxe room 

Tieto útulné luxusné ubytovacie jednotky majú prepracovaný interiér s mahagónovým nábytkom inšpirovaným britskou koloniálnou architektúrou, posteľou s baldachýnom veľkosti king-size, TV s plochou obrazovkou a kompletne vybavenou kúpeľňou. Izby sú situované na prízemí a v obmedzenom množstve na druhom poschodí budovy "Oleander". Pre vaše osvieženie sú v izbe k dispozícii odrodové vína Robert Mondavi a chladnička s balenou vodou, džúsmi, limonádami a miestnym pivom.

** dostupné aj s Caribbean Seaside Oceanview a Beachfront Honexmoon Club Level Junior Suite

Crystal Lagoon Oceanview Luxury room w/ Balcony 

Izby sa nachádzajú na druhom a treťom poschodí budovy Seagrapes, sú situované nad krištáľovou lagúnou a majú charakteristickú vaňu Tranquility na súkromnom balkóne. Tento romantický únik zdobia rafinované interiérové prvky, ako napríklad na mieru vyrobený nábytok, posteľ veľkosti king size a veľká HD Smart TV. Okrem toho tu nájdete vkusné, moderné akcenty, ako napríklad kúpeľňu s vlastným podsvieteným zrkadlom, dvojitým umývadlom a priestrannou sprchou. V izbe sú k dispozícii odrodové vína Robert Mondavi a minibar s balenou vodou, džúsom, limonádou a miestnym pivom. 

** dostupné aj ako Crystal Lagoon Swim-up Club Elite

 

 

 

 

 

Crystal Lagoon Swim-up s jednou spálňou a komorníkom s terasou 

Doprajte si exkluzívny prístup do bazéna alebo sa ponorte do charakteristickej vane Tranquility , ktorá sa nachádza hneď na vašej súkromnej terase. Vo vnútri sa nachádza vzdušná hlavná spálňa s mahagónovou posteľou veľkosti king size, HD Smart TV a štýlovým nábytkom, zatiaľ čo samostatná obývacia izba sa môže pochváliť plne zásobeným barom, druhou HD Smart TV a modernou pohovkou. V honosnej kúpeľni sa nachádza rozsiahly sprchovací kút, dlhé dvojité umývadlo a veľké zrkadlo s podsvietením. Tento typ Butler Elite zahŕňa aj 24-hodinové "in-room dinning" a osobného komorníka, ktorý sa postará o každé vaše želanie. Táto kategória zahŕňa aj spiatočný súkromný luxusný transfer BMW z medzinárodného letiska Sangster (MBJ).

*** 

Sandals Nergil 5* Negril 

Resort na najdlhšom a najlepšom úseku pláže "Seven Mile Beach" 

● Neobmedzené množstvo jedla a nápojov ● 7 reštaurácií svetovej triedy ●  5 barov s neobmedzeným množstvom prémiového alkoholu Swim-up izby Resort sa nachádza na pláži Seven Mile Beach ● Neobmedzené množstvo motorizovaných vodných športov ● PADI® certifikované potápanie ● Red Lane® Spa

Bližšie k brehom karibského mora ako kdekoľvek inde v Negrile. Hotel má atmosféru, ktorá spája uvoľnený tropický luxus s eleganciou bosých nôh na Jamajke, tesne objíma svoju vyhľadávanú prímorskú polohu na slávnej pláži Seven Mile Beach, čím vytvára najlepší plážový all inclusive rezort v Negrile. V tomto uvoľnenom útočisku sa môžete nechať unášať pokojom v hojdajúcej sieti, vychutnajte si legendárne západy slnka a potom si pochutnajte v jednej zo siedmich gurmánskych reštaurácií hotela Sandals Negril.

Ponuku termínov hotela Sandals Negril nájdete tu.

 

 

 

 

 

Caribbean Deluxe Room 

Tieto útulné izby sa nachádzajú v budove Paradise. Každá izba má posteľ s baldachýnom, mahagónový nábytok, mramorovú kúpeľňu s dažďovou sprchou a veľkú TV s plochou obrazovkou. Pre vaše osvieženie sú v izbe k dispozícii odrodové vína Robert Mondavi a minibar s balenou vodou, džúsom, limonádou a miestnym pivom.

** dostupné aj ako Caribbean Premium a Caribbean Luxury Honeymoon 

Caribbean Oceanview Luxury Walkout Room 

Tieto novo zrekonštruované izby s výhľadom na oceán sa nachádzajú na prízemí hotela Caribbean Beachfront Village, len pár krokov od slávnej 7-míľovej pláže v Negrile. Luxusné vybavenie izby definuje na mieru vyrobená posteľ veľkosti king-size a smart TV. Mramorom vykladaná kúpeľňa je vybavená dažďovou sprchou, dlhým umývadlom a podsvietenými zrkadlami. Vonku sa nachádza súkromná zariadená terasa, ktorá vás pozýva vychutnať si výhľad na oceán hneď vedľa vašej spálne.

 

 

 

 

 

Paradise Honeymoon Beachfront Grande Luxe Club Level Room

Tieto luxusne zariadené izby v modernom štýle sa nachádzajú priamo na pláži na druhom a treťom poschodí budovy Paradise a sú vybavené sprchovacím kútom, mahagónovým nábytkom, minibarom, posteľou s baldachýnom veľkosti king size a smart TV. Priestranný balkón ponúka nádherný výhľad na oceán a elegantný jedálenský kút s ležadlami. Hostia môžu využívať služby concierge na úrovni Club Level a exkluzívny vstup do klubu Sandals.

** dostupné aj ako Paradise Honeymoon Beachfront Walkout Club Level Room 

*** 

Sandals South Coast 5* Whitehouse

Adults only rezort sa rozprestiera na 2 míľach nedotknutého južného pobrežia Jamajky

● Neobmedzené množstvo jedla a nápojov ● 9 reštaurácií svetovej triedy ● 7 barov s neobmedzeným množstvom prémiového alkoholu ● Neobmedzené množstvo motorizovaných vodných športov ● PADI® certifikované potápanie ● Red Lane® Spa

 Voda bola inšpiráciou pre všetko v Sandals South Coast. Celý tento all-inclusive rezort sa rozprestiera na 2 míľach nedotknutého južného pobrežia Jamajky a bol navrhnutý tak, aby objímal celé pobrežie. Voda bola inšpiráciou aj pre inovácie v Sandals South Coast, od Over-the-Water Butler bungalovov a Over-the-Water baru až po svadobnú kaplnku Over-the-Water Serenity. V novo prerobenej dedinke Dutch Village na pláži pribudli Swim-up apartmány, ktoré obklopujú celú časť rezortu. Rezort v ktorom môžete objaviť nové potešenie z vody v odľahlej destinácii.

Ponuku termínov hotela Sandals South Coast nájdete tu.

 

 

 

 

 

Izby sú rozdelené v troch častiach - Dutch, Italian a French

Dutch Beachfront Luxury Room with Balcony

Tieto novo zrekonštruované luxusné izby sa nachádzajú na druhom a treťom poschodí Dutch Village a ponúkajú fascinujúci výhľad na oceán zo súkromného balkóna s vaňou Tranquility Soaking Tub. Priestranný interiér s na mieru vyrobeným nábytkom, posteľ veľkosti king-size, veľkej HD Smart TV a priestor na sedenie je ideálnym miestom na oddych, zatiaľ čo luxusná kúpeľňa je vybavená podsvietenými zrkadlami, moderným sprchovacím kútom a zapusteným osvetlením. Výber odrodových vín Robert Mondavi a chladnička neustále zásobená balenou vodou, džúsom, limonádou a miestnym pivom dotvárajú tento skutočný luxusný zážitok.

** dostupné aj ako Beachfront One Bedroom Swim-up Suite s komorníkomBeachfront Penthouse One Bedroom Suite s komorníkom

French Beachfront Deluxe Room 

Tieto elegantne zariadené izby sa nachádzajú na druhom poschodí hotela French Village a ponúkajú pôsobivý výhľad na nedotknuté južné pobrežie Jamajky. Izby sú vybavené posteľou veľkosti king size a televízorom s plochou obrazovkou. Môže sa pochváliť veľkou kúpeľňou a súkromným balkónom v štýle výklenku. Samozrejmosťou je plne vybavený minibar.

** dostupné aj ako French Beachfront Luxury a French Honeymoon Beachfront Walkout

 

 

 

 

 

South Seas Swim-Up Rondoval Butler Suite so súkromným bazénom Sanctuary

Tieto suity sa nachádzajú v bujných záhradách rezortu a ponúkajú exotický úkryt, ktorý vytvára mimoriadne romantický zážitok. Vonkajší priestor, ktorý poskytuje prístup k riečnemu bazénu a súkromnej terase. Unikátne zariadenie izby zahŕňa stúpajúce stropy, porcelánovú dlažbu, posteľ veľkosti king-size s exotickým vyrezávaným čelom a honosné súkromné útočisko pri bazéne - s priamym prístupom zo spálne - plus rozľahlý obývací priestor, ktorý zahŕňa HD Smart TV a prémiový bar v izbe. Kúpeľňa poskytuje útočisko s veľkou vaňou z masívneho kameňa, sprchovacím kútom a obojstranným zrkadlom. Na doplnenie zážitku tieto súkromné vily zahŕňajú služby osobného komorníka, 24-hodinové stolovanie v izbe a VIP Check-In.

Over the Water Honeymoon Bungalows s komorníkom

Tieto veľkolepé bungalovy nad vodou ponúkajú priame spojenie s Karibským morom a priamo z Vašej terasy ponúkajú možnosť ponoriť sa do tyrkysovej vody a bohatého morského života pod hladinou. Každý bungalov je luxusne zariadný podlahami z tvrdého dreva, klenutými stropmi, na mieru vyrobenými posteľami veľkosti king-size. Taktiež je vybavený inteligentnou TV a veľkým stropným ventilátorom. Priestranné kúpeľne s dažďovou sprchou sú vybavené umývadlami, veľkým podsvieteným zrkadlom. Vonku sa nachádza predĺžená slnečná terasa s vonkajšou sprchou, ležadlami, súkromnou vonkajšou vaňou pre dvoch a hojdacou sieťou nad vodou. V bungalove sa nachádzajú aj sklenené podlahové panely cez ktoré si môžete kedykoľvek vychutnať podmorský výhľad. Tieto bungalovy sa môžu pochváliť aj službami Butler Elite, ktoré sa postarajú o každý detail vašej dovolenky a 24-hodinovým stravovaním v izbe.

Dodatočné služby pre hostí v Over Water bungalovoch: Osobné privítanie na letisku. Súkromné transfery na letisko a z letiska v luxusnom aute so šoférom. Uvítací darček vrátane značkovej tašky a súpravy uterákov. Kúpeľňové potreby značky Molton Brown. 

 

 

 

 

 

V prípade otázok nás naváhajte kontaktovať na uvedenom telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese. 

Tel: +421 2 707 00 707 , E- mail: info@viptravel.sk