Loading...

The Colors of OBLU by Atmosphere!

 

 

Atmosphere Hotels & Resorts oznámila spustenie dvoch nových rezortov pod značkou Colours of Oblu v roku 2022. Otvorenie v roku 2022, dvoch vzrušujúcich All inclusive rezortov COLORS OF OBLU: OBLU SELECT Lobigili a OBLU EXPERIENCE Ailafushi. 

 

OBLU SELECT Lobigili 5*

 

Hotel OBLU SELECT Lobigili, ktorý bude otvorený vo februári 2022, je tým správnym útočiskom pre dospelých. Lobigili znamená v preklade z dhivehi "Ostrov lásky". Ostrov Lobigili so 68 pulzujúcimi elegantnými plážovými a "overwater" vilami je ideálny na pohodový oddych. Romantika tu prenikavo dýcha vzduchom. Idylické tropické výhľady doplnené štýlovo navrhnutými priestormi vytvárajú pocit odľahlosti a opustenosti.

K tomuto pôžitku prispieva aj podmorská reštaurácia Only Blu, ktorá bude otvorená vo februári 2022. Jedinečná, viaczmyslová kulinárska cesta ponúka gurmánsku kuchyňu so šampanským na pozadí farebného morského života. Hostia hotela OBLU SELECT Lobigili sa môžu rozhodnúť aj pre prechádzku na susedný ostrov Ailafushi a spestriť si ju iným svetom očarujúcich pamiatok, zvukov a kultúry.

Fact sheet

  
     

OBLU SELECT Lobigili sa nachádza približne 14 km od Male a z medzinárodného letiska Velana trvá cesta rýchloloďou len 15 minút. Ostrov určený len pre dospelých ponúka dokonalú rovnováhu nedotknutého tropického ostrova so všetkým komfortom, peknou plážou a stovkami lietajúcich spevavých vtákov lásky.

Hostia hotela OBLU SELECT Lobigili si môžu vybrať aj prechádzku na susedný ostrov Ailafushi a spoznať iný svet očarujúcich pamiatok, zvukov a kultúry.

Villas 

Päťhviezdičkový rezort len pre dospelých ponúka 68 víl v 3 kategóriách:

SunNest Beach Pool Villa - 24 víl, Nest Water Villa - 22 víl, SunNest Water Villa - 22 víl.

SunNest Beach Pool Villas a SunNest Water Villas sú orientované na západ slnka, zatiaľ čo Nest Water Villas sú určené pre ranné vtáčatá a vodné deti. Čo sa týka šnorchlovania - strana západu slnka je tým správnym miestom na pobyt. Výstup na domáci útes je kúsok od vašich dverí. 

Pravé romantické bývanie na pláži, SunNest Beach Pool Villas (62 m²) ponúkajú ponorenie sa do neporovnateľného pohodlia vo vašom útočisku elegantného luxusu. Kombinácia teplých drevených textúr, podmanivého moderného dekoru a zemitých červených tónov vytvára príťažlivý obytný priestor. Každá izba je vybavená šatníkovou skriňou, kúpeľňou pod holým nebom a útulnou verandou. Vychutnajte si pobyt vonku v súkromnom bazéne s rozlohou 8 m² a úchvatným výhľadom na lagúnu, len pár krokov od krištáľovo čistej vody a žiarivo bielej pláže.

 

 

 

Na druhej strane sú SunNest Water Villas s bazénom ideálnym útočiskom pre páry. Oslávte výnimočné chvíle v týchto rozmaznávajúcich vilách s rozlohou 77 m² nad vodou s priamym prístupom na kúpanie a šnorchlovanie na domácom útese. Sú navrhnuté na oslavu intímnych chvíľ a každý detail im dodáva sofistikovanú, intímnu atmosféru - od teplej drevenej podlahy a prírodných tkanín až po na mieru vyrobený nábytok a moderný dekor. S možnosťou vlastného súkromného bazéna s rozlohou 8 m² je bývanie nad vodou jedným z najjedinečnejších zážitkov z dovolenkového domu pre všetkých novomanželov.

Zobraziť mapu strediska OBLU SELECT Lobigili

 


OBLU EXPERIENCE Ailafushi 

 

Hotel OBLU XPERIENCE Ailafushi, ktorý sa otvára v marci 2022, je zameraný na ponorenie sa do voľnej maldivskej atmosféry. V miestnom jazyku Dhivehi znamená "Aila" rodinu a "Fushi" ostrov. Tento rezort s 268 vilami zostáva verný svojmu názvu a prináša svieže, zážitkové prostredie, v ktorom si rodiny, priatelia, páry aj globálni nomádi môžu užiť nádherný ostrovný únik.

Zábava a pohodová rovnováha sú základom tohto tropického úteku. Hostia sa môžu zapojiť do skupinovej lekcie zumby alebo si objednať 3D filmové predstavenie vo futuristickom 15-metrovom zábavnom centre The Dome, ktoré bude k dispozícii od júla 2022. Alebo sa môžu rozhodnúť pre stretnutia s podobne zmýšľajúcimi dušami na La Promenade, ktorá ponúka vzrušujúce možnosti maloobchodného predaja a kaviarní. Na záver nádherného dňa stráveného v raji môžu hodovať pri alfresco nátierke oslavujúcej najlepšie morské plody v The Copper Pot Truck.

Fact sheet

 

 

 

Rooms & Villas 

Ocean view room - Tieto izby sú útulné a útulné útočiská, ktoré sú inteligentne navrhnuté tak, aby poskytovali čo najviac priestoru a pohodlia. Biele steny, drevené textúry a farebné vankúše vytvárajú veselú atmosféru. Posaďte sa k oknu a verande, ktorá ponúka pohodlné posedenie, a vychutnávajte si pobyt vonku.

Beach Villas - V plážových vilách, ktoré sú vzdialené len pár krokov od pláže, môžete relaxovať vo veľkom štýle. Kedykoľvek sa ponorte do lagúny alebo sa opaľujte na súkromnej vonkajšej verande a v záhrade. Interiéry sú rovnako príjemné s teplými drevenými podlahami, plyšovou posteľou, priestrannou pohovkou, elegantnými motívmi a živými textíliami.

Ocean view Family room - Tieto vily s dvoma spálňami a dvoma kúpeľňami sa nachádzajú v srdci ostrova Ailafushi. Sú vybavené moderným vybavením, inteligentným úložným priestorom, pohodlným nábytkom, moderným dekorom a rozprávkovou detskou izbou s poschodovou posteľou a hravo zariadeným prostredím, ktoré poteší deti a navodí im pocit domova.

Water Villa - Vodné vily sa rozprestierajú v oslnivej lagúne a vedie k nim drevené mólo. Každá z nich má tvar tradičnej maldivskej lode - "Dhoni"... a vytvára pocit intímneho, romantického úkrytu.

 

 

 

Nekonečný rad "nevídaných" zážitkov s 24*7 prémiovými all-inclusive výhodami a benefitmi v luxusných, pohodlných, esteticky navrhnutých a plne hygienicky vybavených vilách

Popíjajte svoj obľúbený kokteil v bare X360 a vychutnávajte si pritom ničím nerušený výhľad na dramatický a odvážny západ slnka spolu s 360-stupňovým panoramatickým výhľadom na ostrov a nekonečný Indický oceán

Doprajte si adrenalínový zážitok na celý život a objavte aktivity vodných športov, ako je šnorchlovanie, potápanie, surfovanie a mnoho ďalších.