Loading...

Zanzibar - najlepšie hotely na pobreží Nungwi

 

Zanzibar 

Prvým z TOP hotelov je Zuri Zanzibar 5* luxusný rezort, ktorý sa nachádza na jednej z najkrajších pláží.

▪ ideálna poloha na severozápade ostrova, obmývanom azúrovými vodami Indického oceánu.

▪ jedinečný design, starostlivo premysleným do posledného detailu, poskytuje tú najvyššiu kvalitu ubytovania, akú si môžete priať.

Na rozlohe 13 hektárov sú rozprestreté samostatne stojace bungalovy a vily, ktoré sú vzájomne oddelené záhradou tak, aby všetci návštevníci zažili čo najväčší pocit súkromia.

K dispozícii je 46 bungalovov, 6 apartmánov a 3 vily. Interiéry sú zariadené podľa najnovších trendov, ale zároveň rešpektujú miestnu kultúru a dokonale odrážajú svojráznu atmosféru Zanzibaru. Všetky izby disponujú vybavením - klimatizácia, stropné ventilátory, neobmedzené WiFi, TV so satelitnými kanálmi, DVD, herné konzoly, kúpeľňový set prírodnej kozmetiky, minibar, trezor, izbová služba, fén na vlasy, pitná voda, súprava na prípravu kávy a čaju.

Garden Bungalow

Luxusný bungalov s rozlohou 66 m² (41 m² vnútorná časť a 25 m² súkromná terasa). Je rozdelený na priestornú spálňu s relaxačným kútom a samostatnú kúpeľňou. Vybavením izby je aj vonkajšia sprcha. 

 

 

Jacuzzi Bungalow

Klasický jednoizbový bungalov s ohromujúcim výhľadom na Indický oceán a súkromnou jacuzzi. Bungalov má 66 m² obytného priestoru (41 m² vnútorná časť a 25 m² súkromná terasa) a ubytuje tak 2 dospelé osoby.

Jacuzzi Suite

Izba ktorá ponúka čiastočný výhľad na oceán, obklopený je bujnou vegetáciou a ponúka tak skvelý pocit súkromia. Suita je rozdelená na priestrannú samostatnú spálňu a oddelený obývací priestor s pohodlnou rozkladacou pohovkou. Rozloha izby je 132 m² a ubytovať je možné pre maximálne 3 dospelých alebo 2 dospelé osoby a dieťa.

Ocean Front Suite

Zariadenie je zhodné s Jacuzzi suite avšak s úžasnou polohou, iba pár krokov od pláže. Tento luxusný apartmán ponúka jedinečné výhľady na Indický oceán, súkromnú jacuzzi, samostatnú spálňu a priestrannú obývaciu izbu.

 

 

Stravovanie

Zuri Zanzibar ponúka zaujímavú kombináciu európskej, africkej, arabskej a indickej kuchyne, typickej pre rozmanité územie Zanzibaru.

▪ hlavná reštaurácia Upendo s medzinárodnou kuchyňou nachádza sa v blízkosti recepcie a skvelým výhľadom na rezort. Bar Peponi s uvoľnenou atmosférou ponúka mimo iného aj široký výber prémiových ginov a cigár.

▪ pri hlavnom bazéne sa nachádza reštaurácia Maisha s jedinečným výhľadom na oceán ponúka atmosféru pravého afrického stolovania (pri večeriach je potrebná rezervácia).

▪ Reštaurácia a bar na pláži sa nachádza v prírodnom prostredí s modernými, ale autentickými prvkami. Ponúka jedlá a snaky počas dňa, v bare si môžete vybrať zo širokej ponuky originálnych koktailov, aperitívov a osviežujúcich nápojov.

▪ Dhow bar - plážový bar sa nachádza na súkromnej pláži pred vilami a ponúka neformálnu ale elegantnú atmosféru pre hostí ubytovaných v luxusných apartmánoch a vilách.

Hotel navyše ponúka oddych v MAUA Wellness Spa centre, indoor / outdoor posilovňu, „Wellbeing“ aktivity ako skupinové a privátne joga hodiny, meditácie, Spice garden prechádzky, kids program, svadby a iné eventy.

 

 


 

Gold Zanzibar5* 

Ďalší z TOP hotelov na Zanzibare je päťhviezdičkový rezort Gold Zanzibar5* ktorý sa nachádza na severozápadnom pobreží ostrova Zanzibar, v nádhernej oblasti, ktorá nie je ovplyvnená silnými prílivmi a odlivmi a je preto skvelým miestom k odpočinku a kúpaniu. Oblasť Kendwa je časťou ostrova, preslávená nádhernými bielymi plážami s úžasnou atmosférou, obmývaná priezračnými vodami Indického oceánu. 🌴

V rezorte sa nachádzajú 2 reštaurácie Gold Restaurant a Kilimanjaro Restaurant, kde si môžete pochutnať na medzinárodných jedlách s variáciami na tradičné recepty z chutných čerstvých surovín. Bar Sultan a bar Ocean Dhow sa nachádzajú priamo na pláži a hosťom ponúkajú štýlové prostredie s dobrým výberom lahodných kokteilov, alkoholických i nealkoholických nápojov.

Gold Zanzibar je preslávený krásnym bazénom, ďalej oceníte aj WiFi zadarmo, obchody, konferenčné miestnosti, službu práčovne a žehlenia, babysitting, volejbalové ihrisko alebo možnosť zahrať si hru Bocci-ball.

Hotel sa nachádza len 55 km od medzinárodného letiska.

 

Hotel Gold Zanzibar Beach House & SPA je postavený na rozľahlej ploche a zahŕňa len 76 izieb, ktoré hosťom umožňujú maximálne súkromie a relax.

Hotel ponúka rôzne typy izieb, z ktorých každá spĺňa iné potreby, ale všetky poskytujú široký priestor v intímnej a relaxačnej atmosfére. Jeho architektúra je zmesou afrických a arabských vplyvov pretavených podľa súčasného dizajnu.

Vybavenie izieb: Klimatizácia | Wi-Fi | Zariadenie na prípravu kávy a čaju | Telefón | Trezor | LCD TV s medzinárodnými rozhlasovými kanálmi | Minibar | Stropný ventilátor

 

Deluxe izba – Garden view / Ocean view

Izby majú jednu manželskú posteľ a jednu rozkladaciu pohovku, ideálne pre páry alebo malé rodiny. V súkromnej kúpeľni s oddelenou sprchou a vaňou nájdete sadu vybraných produktov pochádzajúcich priamo z našich liečivých kúpeľov Healing Earth SPA. Izby Deluxe sú ideálnou voľbou pre páry a rodiny, ktoré hľadajú cenovo dostupný luxusný pobyt.

Možnosť prepojenia medzi izbami Deluxe Garden.

 

 

 Izby Beach Suite a Beach Suite Pavilion majú rozlohu 90 m² a nachádzajú sa len pár krokov od pláže a hlavných zariadení.

Tieto izby v sebe spájajú luxus a pohodlie prvotriednej polohy. Ideálne pre milovníkov oceánu a pre tých, ktorí si chcú naplno vychutnať Zanzibar. Všetky naše suity majú priestrannú spálňu s manželskou posteľou, útulný priestor na nastavenie s 2 rozkladacími pohovkami ideálny pre rodiny. Kúpeľňa je nádherne zdobená talianskou mozaikou a dobre vybavená vybranými výrobkami.

Beach Villa

S rozlohou 200 m², nachádzajú sa priamo na pláži s úplným výhľadom na oceán. 3 luxusné vily: arabskú, africkú a taliansku. Každá ponúka 2 spálne, 2 kúpeľne, veľkú obývaciu izbu a krásny súkromný bazén s priamym prístupom na pláž.

Exteriér vily tvorí široká veranda s vírivkou a súkromný stan na pláži, služby súkromného komorníka, plážové vily predstavujú skutočný príklad luxusu a pohodlia pre hostí z vyšších vrstiev, milovníkov pláže alebo rodiny.

 

 

Jungle Villa

200 m² sa nachádza v súkromnej časti uprostred tropickej záhrady. Jungle vily sú najnovšie ubytovacie zariadenia, ktoré boli postavené s cieľom ponúknuť najexkluzívnejší pobyt na Zanzibare. Podľa konceptu extrémneho súkromia ponúka 2 spálne, 2 kúpeľne a, obývaciu izbu pod holým nebom a súkromný bazén pre tých, ktorí si radi užívajú 5-hviezdičkové vybavenie v pohodlí svojej izby.

Fitness Center & Health Club

k dispozícii je Gold Zanzibar Beach House & Spa - klub zdravia pre všetkých, ktorí sa chcú počas dovolenky dostať do formy. Priestor s rozlohou približne 70 m² s vlastnými šatňami, plne vybavenou miestnosťou s najnovšími strojmi Technogym na posilňovanie tela a aerobik.

Skupinové fitnes cvičenia so skúseným osobným trénerom sa organizujú bezplatne, súkromné lekcie, sú za príplatok. 

 


 

The Royal Zanzibar Beach Resort 4.5*

Plážový rezort The Royal Zanzibar Beach Resort 4.5* predstavuje exotický raj na severnom pobreží Zanzibaru, len kúsok od mesta Nungwi. Štýlový rezort s priateľskou atmosférou, unikátnymi budovami vo svahilskom a zanzibarskom štýle a jedna z najkrajších pláží na ostrove. 

Hotel The Royal Zanzibar ponúka celkom 182 priestranných izieb, ktoré sa nachádzajú v troj až štvorpodlažných vilkách rozmiestnených po areáli tropickej záhrady. Väčšina izieb má k dispozícii priamy alebo čiastočný výhľad na more.

Hotel má celkovo 4 bazény – tri bazény majú kaskádovitý charakter uprostred ktorých sa nachádza plážový bar a štvrtý bazén Infinity pool s „nekonečným“ okrajom s výhľadom na oceán. K dispozícii je miestne potápačské centrum alebo hotelové Spa.

Rezort ponúka stravovanie v dvoch reštauráciách – hlavná reštaurácia Spices a reštaurácia The Cliff at Royal Zanzibar, priamo na pláži s výhľadom na Indický oceán (potrebná rezervácia). Osvieženie vám poskytnú tri bary – hlavný bar Mapenzi otvorený od 08:00 do polnoci, Upendo Pool bar – swim up bar pri bazéne a Baraza bar – dvojposchodový beach bar kde si môžete vychutnať drinky priamo na pláži.

▪ vybavenie izieb: dvojitý šatník, trezor, priestranná kúpeľná s vaňou a oddelenými sprchami, dvojité umývadlo, župan a papuče, minibar, servis na prípravu kávy a čaju, balená voda na izbe, satelitná TV, fén na vlasy, bezplatná wifi na izbách.

Superior izba

Izby s rozlohou 78 m² umiestnené na prízemí majú veľkú spálňu s posteľou king alebo queen, pohodlný obývací priestor pre dve osoby a veľkým balkónom so stoličkami. Ďalej sa v izbe nachádza klimatizácia, TV so satelitnými programami, Wi-Fi, elektronický trezor, malú chladničku a zariadenie na prípravu kávy. Priestranná kúpeľňa je vybavená vaňou, sprchou, dvojitým umývadlom a toaletou.

 

 

Superior Deluxe izba

izby Superior Deluxe o rozlohe 78 m² sa nachádzajú na treťom alebo štvrtom poschodí. Líšia sa moderným interiérom, ktorý je ladený do svetlo modrej farby oceánu. Izby poskytujú výhľad do záhrady, na bazény alebo oceán. Vybavenie rovnaké ako v Superior izbách.

 

 

Ocean Suite

Suity s rozlohou 96 m² sú umiestnené v prednej časti budovy najbližšie od pláže a Indického oceánu. Okrem bežného vybavenia ponúka Ocean a Royal Suites navyše veľký balkón s pohovkou a stoličkami pre dvoch, ktorý poskytuje krásne výhľady na oceán.

Hotel ponúka veľké množstvo aktivít pre deti aj dospelých – vodný aerobik, biliard, stolný tenis, šípky, outdoor posilňovňa, plážový volejbal, jóga, movie night.

 


 

RIU Palace Zanzibar – Adults only hotel

Hotel Riu Palace Zanzibar5* je určený len pre dospelých a nachádza sa na Nungwi, nádhernej pláži s bielym pieskom a krištáľovou vodou.

Izby v tomto hoteli vynikajú svojím dizajnom a priestrannosťou. Všetky sú vybavené klimatizáciou, satelitnou TV, minibarom a balkónom alebo terasou spolu s mnohými ďalšími vymoženosťami. Okrem toho má hotel vily so súkromnými bazénmi pre tých, ktorí chcú pobyt v úplnom luxuse.

Pokiaľ ide o gastronómiu, k dispozícii je hlavná reštaurácia Promenade, kde si môžete vychutnať raňajky formou bufetu s show-cooking stanicami s výhľadom na pláž a stolovať tak vo vnútorných klimatizovaných priestoroch, ako aj pod šírym nebom.

Tri tematické reštaurácie, v ktorých sa podávajú vynikajúce jedlá. Fushion reštaurácia Krystal – kde môžete ochutnať steaky, morské plody a zároveň aj vegetariánske jedlá. Reštaurácia funguje formou a la carte, otvorená v čase 19:00 – 22:00hod (vyžaduje sa rezervácia). Reštaurácia Beef Steak House – čerstvé suroviny pripravené na grile.

 

Miestne aj vybrané medzinárodné nápoje si môžete vychutnať v štyroch baroch. V blízkosti tematických reštaurácií je umiestnený Breeze Bar, ktorý ponúka nápoje od 12:00 do 22:00 hod. Posedenie pri bazéne poskytuje moderný Sunshine bar otvorený od 10:30 do 18:00 hod. V blízkosti bazéna sa takisto nachádza Ginger bar otvorený od 10:30 hod do polnoci. Bistro Pepe´s food predstavuje ideálne miesto na popoludňajšie občerstvenie. Nachádza sa v blízkosti hlavnej reštaurácie a ponúka predovšetkým výber z burgerov a kuracích pokrmov.

Plážový bar Makuti je ideálne miesto na vychutnanie si osviežujúceho kokteilu či iného studeného nápoja. Počas obeda je k dispozícii aj menu s občerstvením a otvorený je od 10:30 do 18.00 hod.

Každý utorok sa konajú téme atické večere - Africká noc, pri ktorej spoznáte chute afrického korenia. V sobotu večer sa koná slávnostná gala večera. Romantickú večeru pod holým nebom vám vedia zorganizovať za príplatok.

 

 

Zábavný program v rámci All inclusive ponúka mnohé aktivity, živé predstavenia a hudbu. Hotelové Spa ponúka relaxačný bazén, hydro-masážnu zónu, parný kúpeľ a rôzne procedúry. Rovnako aj tí športovejší hostia majú k dispozícii posilňovňu, takisto možnosť venovať sa vodným športom, ako je jazda na kajaku a potápanie.

Rezort RIU Palace Zanzibar ponúka 236 luxusných izieb s balkónom a výhľadom na Indický oceán a záhrady. Všetky vily sú zariadené moderným, štýlovým nábytkom a ponúkajú dostatok súkromia. Vybavenie izieb zahŕňa: klimatizáciu, telefón, trezor, zariadenie na prípravu čaju a kávy, Wifi, satelitný TV a minibar. Kúpeľňa disponuje sprchou, fénom a županom. 

 

 

Junior Suite Courtyard view

Je základný typ izieb s rozlohou 34m2, ponúka priestrannú spálňu s posteľou o veľkosti king (180 x 200 cm) alebo dve oddelené postele (110 x 200 cm) a pohovkou. Každá suita má balkón s lehátkami, kúpeľňu so šatňou, satelitnú televíziu, klimatizáciu, trezor, WiFi a minibar.

Junior Suite

Rozloha 45m2 + balkón s rozlohou 12m2

Suita

Suite s rozlohou 51 m² + balkón 12 m², sa nachádza v najviac panoramatickej časti rezortu. Ponúka posteľ o veľkosti queen (200 x 200 cm), obývací priestor s pohovkou, veľkú terasu s úžasnými výhľadmi.

 

 

Beach Villa s bazénom

Izby s rozlohou 90 m² + balkón a terasa 160 m² ponúka panoramatické výhľady na oceán. K dispozícii je priestranná spálňa, veľká obývacia izba s rozkladacím gaučom, ďalej dve kúpeľne a balkón s lehátkami. Vlastnom bazéne s nekonečným okrajom a tiež terasa ktorá poskytuje príjemné prostredie na oddych. Kapacita beach vily je 3 - 4 osoby.

Jacuzzi Suite

Tieto suity sa skladajú zo spálne, obývacej izby s pohovkou a priestrannou kúpeľňou. Suity ubytujú až 4 osoby. Rozloha izby je 90 m² + balkón 34 m².

 

 


 

RIU Jambo 4*

Hotel Riu Jambo 4* sa nachádza na mieste bývalého veľmi obľúbeného hotela La Gemma Dell Est. V roku 2022 sa novo otvára po kompletnej rekonštrukcii a značkou Riu. Vďaka umiestneniu na západnej strane ostrova ponúka skvelé podmienky na kúpanie bez ovplyvnenia striedania odlivu a prílivu.

Hotel predstavuje pomerne veľký areál a susedí so sesterským hotelom Riu Palace Zanzibar. 

Hotel sa nachádza cca 66 km od medzinárodného letiska a od hlavného mesta Stone Town. Biela piesočná pláž Nungwi dlhá 750 metrom sa nachádza priamo pred hotelom (ležadlá v cene).

 

Ubytovanie ponúka v 468 izbách, ktoré sú umiestnené vo viacposchodovej budove a poskytujú výhľad do záhrady alebo na oceán. Hotel je ideálnou voľbou pre rodiny aj páry. Hotel ponúka rozmanité aktivity a zázemie vrátane štyroch bazénov, z ktorých jeden ponúka "swimp up bar" iba pre dospelých.

Rezort funguje na princípe „all inclusive“ a poskytuje široké možnosti stravovania od tradičnej kuchyne v ázijskej reštaurácii, cez reštaurácie s medzinárodnou kuchyňou až po gurmánske a la carte reštaurácie. K dispozícii je aj niekoľko barov, ktoré ponúkajú občerstvenie a nápoje po celý deň a vynikajúci 24-hodinový all inclusive servis.

Hotel ponúka 468 kimatizovaných izieb rôznych kategórií • zariadených v modernom štýle v prírodných farbách • kúpeľňa so sprchou • ventilátor • sušič vlasov • telefón • SAT TV • minibar (denne dopĺňaný - voda a nealko nápoje) • rýchlovarná kanvica • trezor • balkón alebo terasa • Wi-Fi

 

 

Standar Double room

Izby Double Room s rozlohou 31 m² predstavujú základnú kategóriu ubytovania. Všetky izby sú vybavené dvoma posteľami (110 x 220 cm). V rámci izby nájdete všetko potrebné vybavenie vrátane pohovky. Izby disponujú balkónom alebo terasou. Tieto izby sú takisto k dispozícii ako Sea View - s čiastočným výhľadom na oceán

 

Deluxe room Lateral Sea View 

Izby Double Room Lateral Sea View (31 m²) predstavujú základnú kategóriu ubytovania a ponúkajú ideálne miesto pre relaxáciu. Izby sú vybavené jednou king size posteľou (180 x 200 cm) alebo dvoma posteľami (110 x 20 cm). V rámci izby nájdete všetko potrebné vybavenie vrátane pohovky. izby disponujú balkónom alebo terasou s čiastočným výhľadom na oceán.

 

Superior room 

Izby Superior (33 m²) ponúkajú väčší dotyk luxusu. Všetky izby majú manželskú posteľ veľkosti King (180 x 200 cm), obývaciu časť s rozkladacou pohovkou, balkón alebo terasu. K dispozícii je aj typ Sea View s výhľadom na oceán.

 

Family room

Priestranný Family Room (52 ​​m²) je ideálnou voľbou pre rodinnú dovolenku. Tieto izby zahŕňajú dve spálne s jednou king size posteľou (180 x 200 cm) a dvoma posteľami (110 x 220 cm), obývaciu časť s pohovkou, balkón alebo terasu.

 

 

Hostia hotela majú možnosť navštíviť Renova Spa, ktoré ponúka kúpeľné procedúry, kozmetický salón a masáže. V hoteli nechýba ani večerný program so živou hudbou pre dospelých, pre deti je potom pripravený atraktívny program v detskom klube – RiuLand kid´s club.

Hlavná reštaurácia Maisha ponúka rozmanitý bufet pre raňajky, obedy aj večere.

Večeru si môžete vychutnať aj v ázijskej reštaurácii Yunnan alebo jednej z a la carte reštaurácií. Gurmánska reštaurácia Kullinarium a talianska reštaurácia Il Panzotto ponúka príjemné prostredie vďaka umiestneniu nad hladinou oceánu. Do reštaurácií A la carte je vyžadovaná rezervácia.

Drobné občerstvenie a osviežujúce nápoje si môžete vychutnať v niekoľkých baroch: Karibu Lobby bar, Bongo Flava, Hakuna Matata – swim up bar pri bazéne, plážový bar Rafiki a v bare Bahari.

Balíček All inclusive zahŕňa*:

raňajky, obed a večeru v hlavnej bufetovej reštaurácii, večera v ázijskej reštaurácii Yunnan - nutná predchádzajúca rezervácia, A la carte večera v reštauráciách Kulinarium a talianskej Il Panzotto (potrebná rezervácia), vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahké občersvenie počas dňa, minibar (voda, nealkoholické nápoje), fitness, plážový volejbal, stand up paddle board, kajaky, šnorchlovacie vybavenie parný kúpeľ,1 úvodná lekcia potápania v bazéne, detský klub pre deti od 4 rokov, večerný zábavný program

 

 

 

Kompletnú ponuku všetkých hotelov nájdete na našej stránke www.viptravel.sk